blog post image

Διαβάστε το σε 3 λεπτά

Γιατί να προτιμήσεις το MyJobNow από τους ανταγωνιστές του

Το άρθρο που ακολουθεί είναι αποτέλεσμα έρευνας για τις υπηρεσίες αναζήτησης εργασίας και προσωπικού. Μάθαμε τα κόστη, καταγράψαμε τους χρόνους που απαιτούνται για να ανέβει μια αγγελία και σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα

Το MyJobNow ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από δέκα μήνες και εξελίσσεται σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες και τεχνολογικά καινοτόμες ελληνικές start ups. Σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τη στιγμή που γράφεται το άρθρο πάνω από 100.000 εργαζόμενοι και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό μας αυξάνεται με εκθετικούς ρυθμούς για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Το MyJobNow είναι, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, η επιχείρηση που αφουγκράζεται τις ανάγκες των επιχειρηματιών και των εργαζομένων και εξελίσσει καθημερινά το προϊόν της, αφομοιώνοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις από τον χώρο της αγοράς εργασίας. Αυτό που καταλάβαμε, όταν ξεκινούσαμε την προσπάθειά μας, ήταν ότι πολλά από τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της αναζήτησης προσωπικού και εργασίας εξαφανίζονται από το σύγχρονο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο. Για παράδειγμα, το κλασικό βιογραφικό σταδιακά χάνει έδαφος και επιχειρηματικοί κολοσσοί αλλάζουν τις προτεραιότητες τους ως προς το φιλτράρισμα και την επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων. Στο MyJobNow παρακολουθούμε τις τάσεις στην επιστήμη της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και ενσωματώνουμε στο προϊόν μας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα είναι ο κανόνας σε μερικούς μήνες από τώρα, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά εργασίας. Για παράδειγμα, η επιλογή μας να δώσουμε στους υποψήφιους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μας τη δυνατότητα να ανεβάσουν ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζουν τον εαυτό τους, μόνο τυχαία δεν ήταν. Τα επιστημονικά δεδομένα είναι αδιαμφισβήτητα: όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιλέγουν τους εργαζόμενούς τους εκτιμώντας κατά πόσο ταιριάζουν στην κουλτούρα τους, και αυτό μπορεί να φανεί από τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τα soft skills του εκάστοτε υποψήφιου. Ένα ξερό βιογραφικό δεν σας επιτρέπει να καταλάβετε με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε, ένα βίντεο όμως μπορεί να σας δώσει ένα σημαντικό κομμάτι της πληροφορίας που χρειάζεστε.

Στο MyJobNow ερευνούμε καθημερινά τα προβλήματα των εργαζόμενων και των εργοδοτών και φροντίζουμε να δίνουμε ιδέες και λύσεις γι' αυτά. Από τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ντελίβερι μέχρι το φλέγον θέμα των εργοδοτικών εισφορών φροντίζουμε να δίνουμε τη μεγάλη εικόνα χωρίς αγκυλώσεις και παρωπίδες. Επιπλέον, μιλάμε καθημερινά με τους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται, ακούμε τις προτάσεις τους και τους προτείνουμε τρόπους βελτιστοποίησης της χρήσης της εφαρμογής μας. Επίσης, εξελίσσουμε το προϊόν μας και προσφέρουμε νέες υπηρεσίες: έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο σύγχρονος επιχειρηματίας έχει πολλά στο μυαλό του και ο χρόνος είναι πολύτιμος γι' αυτόν. Με το StaffNow κάνουμε την εύρεση προσωπικού μια ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη υπόθεση! Τέλος, μιλάμε κάθε εβδομάδα με επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τα μυστικά του κάθε επαγγέλματος μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες.

Σε τι διαφέρει όμως το MyJobNow από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του χώρου;

Πρώτον, καταλαβαίνουμε τη σημασία του χρόνου. Ο επιχειρηματίας της εστίασης και του τουρισμού είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο. Ασχολείται με τα λογιστικά της επιχείρησής του, δουλεύει κάποιες ώρες την ημέρα σε αυτή, συνεννοείται με τους προμηθευτές του, εκπαιδεύει το προσωπικό του, κανονίζει συνεντεύξεις με υποψήφιους εργαζόμενους, κάνει και μερικά μαστορέματα άμα προκύψει ανάγκη! Συνεπώς, δεν έχει χρόνο για χρονοβόρες διαδικασίες και το MyJobNow του προσφέρει τη δυνατότητα να τα κάνει όλα γρήγορα και αποτελεσματικα. Γιατί να επικοινωνείς με τηλεφωνικά κέντρα που σε έχουν στην αναμονή, να περιγράφεις σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τις ανάγκες σου πώς να γράψουν την αγγελία σου, να συμπληρώνεις φόρμες επικοινωνίας για να σε καλέσει η εξυπηρέτηση πελατών, να λαμβάνεις εκατοντάδες e-mail με βιογραφικά, να δέχεσαι τηλέφωνα από άγνωστα νούμερα, να επικοινωνείς μέσω τηλεφώνου για να κανονίσεις ραντεβού για συνέντευξη; Υπάρχει μια απλή και λειτουργική λύση για να έχεις όλα τα παραπάνω στο κινητό σου, να διαχειρίζεσαι την πληροφορία πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ποτέ, οπότε ανέβασε τώρα την αγγελία σου στο MyJobNow!

Δεύτερον, καταλαβαίνουμε τη σημασία της εμπιστοσύνης. Το τηλεφωνικό κέντρο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, αλλά και το Σάββατο. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας δεν μπορούν να περιμένουν και είμαστε στη διάθεσή τους για να τους λύσουμε κάθε απορία και πρόβλημα που έχουν. Καλέστε τώρα στο τηλεφωνικό μας κέντρο και μιλήστε με τη Γεωργία, την Έφη, τον Αποστόλη ή το Δημήτρη, θα έχουν σίγουρα μια απάντηση σε κάθε σας ερώτηση!

Τρίτον, παρακολουθούμε τις τεχνολογικές τάσεις και τις ενσωματώνουμε στην υπηρεσία μας, με αποτέλεσμα να έχουμε την πιο πρωτοποριακή, λειτουργική, εύχρηστη και σύγχρονη εφαρμογή. Οι χρήστες που μας εμπιστεύονται αποτελούν τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο κριτή του MyJobNow: μας δίνουν βαθμολογία 4.7 στο App Store και 4.45 στο Google Play, μεγαλύτερη από κάθε άλλον ανταγωνιστή μας. Ξέχνα τις μπερδεμένες πληροφορίες, τη συμπίεση αρχείων, τα σχεδιαστικά λάθη, την αρνητική εμπειρία χρήσης!

Τέταρτον, σεβόμαστε τα χρήματα του πελάτη μας. Ξεχάστε τα 100 τα 150 ή και τα 190 ευρώ. Στο MyJobNow προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές αγγελίες με 25 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, 100.000 επαγγελματίες που ψάχνουν δουλειά, ελκυστικά πακέτα πολλών αγγελιών καθώς και οικονομικότατο season pass απεριόριστων αγγελιών. Ενημερωθείτε τώρα και εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

Πέμπτον, καταλαβαίνουμε τον εργαζόμενο. Οι αγγελίες εργασίας είναι σαφείς και περιεκτικές, περιλαμβάνουν φωτογραφία και διεύθυνση της επιχείρησης, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξετε εσείς για να δείτε αν είναι αξιόπιστη η αγγελία. Aναφέρουν το μισθό και ότι άλλο θέλετε να ξέρετε. Δεν υπάρχει τίποτα το αβέβαιο και το σκοτεινό, what you see is what you get!

Έκτον, ενημερωνόμαστε, μελετάμε και ερευνούμε τα θέματα της αγοράς. Μέσα από το blog του MyJobNow μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα ζητήματα που σας αφορούν, να προβληματιστείτε για ορισμένα κρίσιμα θέματα, να διαβάσατε τις ιστορίες επαγγελματιών και επιχειρηματιών του χώρου της εστίασης, να υπολογίσετε τις εργοδοτικές εισφορές για τους υπαλλήλους σας, να ελέγξετε κατά πόσο σας συμφέρει να βάλετε ντελίβερι για το καφέ ή το εστιατόριό σας. Συνοπτικά, στο blog του MyJobNow θα διαβάσετε τρία νέα άρθρα και συνεντεύξεις που σας αφορούν, κάθε εβδομάδα!

Διαβάστε ακόμα: