blog post image

Διαβάστε το σε 3 λεπτά

StaffNow: η νέα υπηρεσία του MyJobNow

Σας παρουσιάζουμε μια νέα υπηρεσία για την επιχείρησή σας, που θα κάνει την αναζήτηση προσωπικού ακόμη πιο άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική.

Το MyJobNow συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται! Η καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες μας, μας επιτρέπει να κατανοούμε τα προβλήματά τους και να βρίσκουμε λύσεις. Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε ακόμη πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά εργαλεία, δημιουργήσαμε το StaffNow.

Από τα πρώτα βήματα μας, σκεφτόμασταν πώς θα εξελίξουμε το προϊόν μας, και το StaffNow είναι η πρώτη σημαντική βελτίωση του MyJobNow. Με το StaffNow Θέλουμε να βρούμε ανθρώπους που θα ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία σου και θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σου.

Έχουμε παρατηρήσει ότι η ανάγκη του εργοδότη για προσωπικό μπορεί να είναι προγραμματισμένη και ελεγχόμενη ή επείγουσα και πιεστική. Στην πρώτη περίπτωση ο επιχειρηματίας έχει το χρόνο να σκεφτεί και να υπολογίσει πότε θα χρειαστεί έναν καινούριο εργαζόμενο, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει για να είναι κατάλληλος για τη θέση κ.ο.κ. Στη δεύτερη περίπτωση, κάποιος υπάλληλος μπορεί να παραιτηθεί, ένας άλλος να μετακομίσει σε άλλη χώρα, ένας τρίτος να διακόψει για λόγους υγείας. Σε αυτήν την περίπτωση, ο επιχειρηματίας καίγεται να καλύψει μια έκτακτη ανάγκη. Πρέπει να είναι γρήγορος και αποτελεσματικός, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής του.

Στο MyJobNow συνεχίζουμε να είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή για την πρώτη περίπτωση, όμως το StaffNow έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτήν την επείγουσα ανάγκη.

Πώς λειτουργεί, όμως, το StaffNow;

Η ομάδα του customer service μιλάει με τον εργοδότη και του ζητάει πληροφορίες σχετικά με τον εργαζόμενο που ψάχνει. Στη συνέχεια τρέχει τους αλγόριθμους του MyJobNow, και μέσα από μια βάση δεδομένων που αριθμεί 100.000 βιογραφικά βρίσκει εκείνους τους εργαζόμενους που πληρούν 100% τα κριτήρια που έχει θέσει ο εργοδότης. Στη συνέχεια, προωθεί τη συγκεκριμένη αγγελία στους χρήστες αυτούς. Λαμβάνουν μια ειδοποίηση στο κινητό τους και δηλώνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη θέση. Ουσιαστικά, αντί να περιμένεις να δουν οι υποψήφιοι την αγγελία σου και να σου κάνουν αίτηση, την προωθούμε εμείς στους κατάλληλους ανθρώπους και λαμβάνεις πολύ γρήγορα, πολύ ποιοτικές αιτήσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείουμε άτομα που δεν ταιριάζουν απόλυτα, γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί κάποιος υποψήφιος να μην ταιριάζει απόλυτα με την περιγραφή, αλλά να τον δεις και να ταιριάξετε.

Μπορεί ο αριθμός των αιτήσεων να είναι μικρός, αλλά είναι βέβαιο ότι οι αιτήσεις που θα λάβεις, θα είναι ποιοτικές: 20% των ανθρώπων στους οποίους θα στείλουμε την αγγελία σου, θα κάνουν αίτηση. Πράγμα που σημαίνει ότι αν τη στείλουμε σε 30 υποψήφιους, θα πάρεις 6 αιτήσεις που θα πληρούν 100% τα κριτήρια που έχεις θέσει. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια: οι υποψήφιοι που κάνανε αίτηση σε αγγελία εργασίας με τη χρήση του StaffNow, έγιναν shortlisted σε ποσοστό 95%!

Κάλεσε στο 2130904761 τη Γεωργία, την Έφη, τον Τόλη ή τον Δημήτρη για να σε ενημερώσουν για το StaffNow. Βρες τον επόμενο υπάλληλο σου πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ποτέ!

Διαβάστε ακόμα: