blog post image

Διαβάστε το σε 3 λεπτά

Βρείτε Προσωπικό Μέσω Του MyJobNow 👨‍💻

Ψάχνετε προσωπικό για την επιχείρησή σας; Το MyJobNow αλλάζει τα δεδομένα εύρεσης εργαζομένων!

Το Προϊόν Μας

Γνωρίζουμε πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι’αυτό τον λόγο φροντίσαμε να δημιουργήσουμε την εφαρμογή MyJobNow. Το MyJobNow σας δίνει τη δυνατότητα εύρεσης προσωπικού από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, όπου κι αν είστε, μετατρέποντας έτσι την όλη διαδικασία σε άμεση και εύκολη. Δημοσιεύστε την αγγελία σας στην εφαρμογή με απλά βήματα και ξεκινήστε την εύρεση προσωπικού.

Τί το διαφορετικό προσφέρουμε;

find interesting

  • Γεωγραφική Στόχευση. Προσελκύστε υποψήφιους που βρίσκονται κοντά στην επιχείρησή σας.
  • Ξεχάστε τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και τις χρονοβόρες κλήσεις από αγνώστους.
  • Αξιολογήστε τα Προφίλ των χρηστών πριν επικοινωνήσετε μαζί τους.
  • Εύκολη διαχείριση των αιτήσεων μέσα από την εφαρμογή.
  • Συνομιλήστε online με τους ενδιαφερόμενους ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής.
  • Επεξεργαστείτε εύκολα και γρήγορα τις αγγελίες σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Βήματα Εύρεσης Προσωπικού

Δημιουργήστε και ανεβάστε την αγγελία σας. Δείτε τα Προφίλ των ενδιαφερόμενων. Δεχτείτε αιτήσεις για να συνομιλήσετε με τους χρήστες που θέλετε. Κανονίστε ραντεβού. Τόσο Απλά!

Προβλήματα Στην Αναζήτηση Προσωπικού

Το να καλύψετε τις θέσεις εργασίας της επιχείρησής σας είναι αρκετά δύσκολο και αγχωτικό. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για να καλυφθεί μία θέση και αυτό μπορεί να κοστίσει σε μια επιχείρηση. Δυστυχώς η διαδικασία εύρεσης προσωπικού συνεχίζει να είναι κάτι το οποίο χρειάζεται αρκετό χρόνο και ενέργεια για να επιτευχθεί, πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό για όλους τους εργοδότες. Το να είστε όλη την μέρα πάνω από το κινητό για να μην χάσετε κάποια κλήση και το να σημειώνετε τις πληροφορίες των ενδιαφερόμενων έως ότου να καταλήξετε σε ένα άτομο, είναι κουραστικό. Πόσο μάλλον όταν το άτομο στο οποίο καταλήξατε δεν είναι κατάλληλο για την θέση. Το MyJobNow σας απαλάσσει από την σπατάλη χρόνου, καθώς δίνει τέλος στα άσκοπα τηλεφωνήματα και τις χρονοβόρες κλήσεις από τους ενδιαφερόμενους. Μέσω της εφαρμογής μας η εύρεση προσωπικού γίνεται πιό εύκολη και γρήγορη από ποτέ. Σας έρχεται ειδοποίηση όταν ένας χρήστης ενδιαφέρεται για την θέση και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιολογήσετε το Προφίλ του, πράγμα το οποίο θα σας πάρει το πολύ 2 λεπτά. Έχετε μία πλήρη εικόνα του χρήστη και βάση αυτού, είναι στη κρίση σας το αν θα επικοινωνήσετε μαζί του. Έτσι, γλυτώνετε τα περιττά τηλεφωνήματα/ραντεβού με αγνώστους και καταλήγετε στο κατάλληλο άτομο ακόμη πιο γρήγορα. Η ευκολία χρήσης της εφαρμογής καθιστά την αναζήτηση προσωπικού ακόμη πιο γρήγορη, ευχάριστη και άμεση.


☑ Πάνω από 30,000 χρήστες στην πλατφόρμα μας μέσα σε μόλις 3 μήνες δραστηριοποίησης.

☑ Μας εμπιστεύονται μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα Pizza Fan, Domino’s, Coffee Island κ.ο.κ

etairies

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ 1η ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΙΑ στο https://app.myjobnow.com/signin

Διαβάστε ακόμα: