blog post image

Διαβάστε το σε 3 λεπτά

5 δουλειές που βρίσκεις εύκολα χωρίς πτυχίο! 😌

Το πτυχίο θεωρείται βασικό προσόν για να αναλάβει κάποιος μια εξειδικευμένη δουλειά. Υπάρχουν, όμως, αρκετές δουλειές που δεν απαιτούν πτυχίο και προσφέρουν καλές αποδοχές. Πολλές από αυτές λειτουργούν και ως παράλληλες δραστηριότητες για επιπλέον εισόδημα.

1. Πωλητής

Το μόνο που χρειάζεται για τις θέσεις εργασίας για Πωλητές είναι να έχεις το χάρισμα να πουλάς κάθε προϊόν με την ίδια επιτυχία. Μπορείς να ξεκινήσεις ως μαθητευόμενος σε μια εταιρεία και μετά να αποκτήσεις την απαιτούμενη εμπειρία. Θα κατακτήσεις την τέχνη της πειθούς και θα αυξήσεις τις αποδοχές σου με μόνο όπλο τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

2. Φύλακας

Ως φύλακας φροντίζεις για την ασφάλεια και την προστασία ενός κτιρίου. Αναλόγως το είδος του εργοδότη, μπορεί να χρειαστείς σύντομη εκπαίδευση με την οποία θα λάβεις πιστοποίηση. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δουλέψεις οποιαδήποτε στιγμή και να επενδύσεις στον εξοπλισμό σου, αλλά θα είσαι περιζήτητος. Από εκεί και πέρα, φρόντισε να έχεις καλή φυσική κατάσταση, να γνωρίζεις τους νόμους και τις πολιτικές ασφαλείας του εργοδότη σου.

3. Μπάρμαν

Δε χρειάζεται πτυχίο για να βρεις δουλειά σε θέσεις εργασίας για Μπάρμαν και είναι πολύ πιθανό να μην απαιτηθούν ειδικές σπουδές αν δε σκοπεύεις να δουλέψεις σε ονομαστά μπαρ. Αλλιώς, θα χρειαστεί απλά να πας σε ιδιωτική σχολή και να εντρυφήσεις στο αντικείμενο. Ως μπάρμαν, είσαι πάντα περιζήτητος, για αυτό φόρεσε το χαμόγελό σου, βγες για δουλειά και σε λίγο θα δεις χρήμα από εκεί που δεν το περιμένεις.

4. Ντελιβεράς

Έχεις άδεια οδήγησης; Είσαι προσεκτικός στο δρόμο και έχεις καλή αίσθηση προσανατολισμού; Δε χρειάζεται κάτι άλλο για να δουλέψεις σε θέσεις εργασίας για Delivery. Υπάρχουν πολλές θέσεις στις οποίες μπορείς να πας, από εταιρείες κούριερ μέχρι εστιατόρια, οι οποίες σε χρειάζονται τώρα αμέσως για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες.

5. Εργάτης

Υπάρχουν πολλα είδη επιχειρήσεων που ζητούν εργάτες, ιδιαίτερα οι πολυεθνικές, και μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, π. χ. για εξόρυξη πετρελαίου. Δε θα χρειαστείς καμία ειδίκευση και θα μάθεις ό,τι χρειάζεται στην πράξη. Λόγω της μειωμένης προσφοράς και της αυξημένης ζήτησης, οι μισθοί έχουν αυξηθεί και η δουλειά του εργάτη εμπνέει σεβασμό.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες δουλειές που δεν απαιτούν πτυχίο, και θα τις βρεις σε εμάς!

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή μας δωρεάν πατώντας στο ανάλογο σύνδεσμο:

Για Android κινητά – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myjobnow.android&hl=en_US

Για iPhone κινητά – https://itunes.apple.com/gr/app/myjobnow/id1331874064?mt=8

Διαβάστε ακόμα: