blog post image

Διαβάστε το σε 3 λεπτά

Τα 8 Σημάδια Της Σωστής Κομμώτριας! 💇

Πόσες φορές επισκέφτηκες το κομμωτήριο της περιοχής σου για να φτιάξεις τα μαλλιά σου και βγήκες απογοητευμένη; Το να σου φτιάξουν τα μαλλιά θα έλεγε κανείς πως είναι απλό. Το να σου τα φτιάξουν όμως έτσι όπως τα είχες φανταστεί, είναι σπάνιο. Οπότε πώς θα καταλάβεις πώς η τωρινή σου κομμώτρια είναι η σωστή για’σένα;

hair style my job now

Οι θέσεις εργασίας Κομμώτριας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια!

1. Σε ακούει!

Για μερικούς ανθρώπους, είναι ενοχλητικό και αγχωτικό το να αφήσουν μια κομμώτρια που δεν έχει ξανακόψει μαλλί, να αγγίξει το δικό τους κεφάλι. Για άλλους όμως, είναι χειρότερο το να έχουν κάποιον που θα τους κόψει το μαλλί μεν, αλλά από την άλλη δεν θα κάτσει να ακούσει τα θέλω τους. Γι’αυτό, αν η κομμώτριά σου κόβει παραπάνω απ’ό,τι της λες και σου λέει “έλα μωρέ, δεν πειράζει θα ξαναμακρύνουν”, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις κομμώτρια.

2. Επικοινωνεί μαζί σου!

Έχεις κάτσει στη καρέκλα και επικρατεί νεκρική σιγή. Βλέπεις την κομμώτρια να κάνει τα δικά της κι εσύ απλώς κοιτάς το καθρέφτη και αναρωτιέσαι… ” Μήπως έκοψε πολύ; Τώρα τι είναι αυτό που βάζει; Έχει καταλάβει άραγε τί θέλω; “. Η σωστή κομμώτρια πάντοτε σε κρατάει ενήμερη για το τί κάνει με τα μαλλιά σου. Κανονικά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει στιγμή για την οποία θα αναρωτηθείς τί κάνει η κομμώτριά σου. Οπότε την επόμενη φορά που κάτσεις στην καρέκλα και δεν ανταλλάξετε κουβέντα, θα ήταν προτιμότερο να μην ξανακάτσεις στην ίδια καρέκλα ποτέ ξανά.

3. Σε κάνει να νιώθεις άνετα!

Μπαίνεις στο κομμωτήριο και δεν σε κοιτάει κανείς. Άντε το πολύ πολύ να σε ρωτήσουν τι θέλεις και να σου πουν “θα σε αναλάβει ο Κώστας”. Πόσες φορές έχεις πάει με θετική διάθεση στο κομμωτήριο και βγήκες με τελείως αρνητική; Ή πόσες φορές μπήκες στο κομμωτήριο και ένιωσες άβολα από τη πρώτη στιγμή που σε κοίταξαν; Μην πηγαίνεις σε κομμωτήρια που σε κάνουν να νιώθεις αμήχανα. Πήγαινε σε διαφορετικά μέχρι να βρείς εκείνο το οποίο θα σε κάνει να φύγεις και με καλό μαλλί αλλά και με καλή διάθεση. Σε ένα σωστό κομμωτήριο θα σε πλησιάσουν πρώτοι, θα σε χαιρετίσουν, θα σε ρωτήσουν εάν θέλεις κάτι να πιείς και εν τέλη θα αισθανθείς σα να’σαι στο σπίτι σου.

4. Είσαι ενθουσιασμένη να πας!

Σου έκλεισε ραντεβού στις 10 το πρωί, αλλά δεν σε ενδιαφέρει διότι ξέρεις πολύ καλά πως θα περάσεις όμορφα αλλά θα βγεις και με καινούριο hairstyle!

my job now salon

5. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις!

Δεν είσαι στα κέφια σου και πηγαίνεις να φτιάξεις το μαλλάκι σου. Η κομμώτριά σου θα καταλάβει και θα σεβαστεί το ότι δεν θέλεις να μιλήσεις, αλλά παρ’όλα αυτά εκείνη θα συνεχίσει να σου μιλάει και να προσπαθεί να σου φτιάξει την διάθεση.

6. Ξέρει τι θέλεις!

Έχεις φτάσει στο ραντεβού στην ώρα σου και δεν χρειάζεται να περιμένεις. Η κομμώτριά σου γνωρίζει ήδη το χρώμα που θα της ζητήσεις και στο έχει ετοιμάσει από πρίν.

hairstyle my job now

7. Δεν είναι μόνο κομμώτρια, είναι και φίλη σου!

Μπορείς να της στείλεις μήνυμα για να την ρωτήσεις την ώρα του ραντεβού και μόλις φτάσεις στο κομμωτήριο, να της μιλήσεις όπως μιλάς και στη φίλη σου. Όση ώρα η κομμώτρια φτιάχνει τα μαλλιά σου, σίγουρα συζητάτε για διάφορα θέματα και σε μερικά από αυτά μπορεί και να συμφωνείτε. Έτσι, αποκτάτε μία σχέση μεταξύ σας κομμώτριας-φίλης που ουσιαστικά κάνει την όλη εμπειρία στο κομμωτήριο ακόμη πιο διασκεδαστική!

8. Την εμπιστεύεσαι.

Μπορείς να την αφήσεις να κάνει ό,τι θέλει στο μαλλί σου, ακριβώς επειδή την εμπιστεύεσαι και ξέρεις πως η ίδια γνωρίζει το στύλ που σου αρέσει. Οπότε θα κινηθεί βάση αυτού και θα σου δώσει για άλλη μια φορά το αποτέλεσμα που είχες φανταστεί.

hair change my job now

Mπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως είναι δύσκολο το να βρείς την κατάλληλη κομμώτρια. Δεν πρόκειται όμως για κάτι μή εφικτό. Ελπίζουμε, λοιπόν, να κατάλαβες τώρα πώς μπορείς να ξεχωρίσεις την σωστή κομμώτρια για ‘σένα και να σταματήσεις να πηγαίνεις στο ίδιο βαρετό κομμωτήριο, απλά και μόνο επειδή είναι δίπλα στο σπίτι σου.

Μπες σήμερα στο MyJobNow και δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις στο χώρο της Ομορφιάς στη περιοχή σου!

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή μας δωρεάν πατώντας στο ανάλογο σύνδεσμο:

Για Android κινητά – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myjobnow.android&hl=en_US

Για iPhone κινητά – https://itunes.apple.com/gr/app/myjobnow/id1331874064?mt=8

Διαβάστε ακόμα: