blog post image

Διαβάστε το σε 3 λεπτά

Giuseppe Bruno: ο διευθύνων σύμβουλος του MyJobNow Italy

Το MyJobNow είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του Giuseppe Bruno στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για την ανάπτυξη του MyJobNow στην ιταλική αγορά.

Το MyJobNow είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του Giuseppe Bruno στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για την ανάπτυξη του MyJobNow στην ιταλική αγορά.

Ο Giuseppe Bruno έχει δουλέψει για μεγάλους ιταλικούς ομίλους τα τελευταία 20 χρόνια. Μέχρι πρόσφατα ήταν Γενικός Διευθυντής της γνωστής ψηφιακής πλατφόρμας InfoJobs.it.

Στη συζήτηση που είχαμε μαζί του, αναφέρθηκε στα σχέδια του για το myjobnow.it, την ευθύνη του για την επέκταση του MyJobNow, τον ρόλο στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της εταιρείας στην ιταλική αγορά προκειμένου να καταστεί το MyJobNow σημείο αναφοράς για τις ιταλικές εταιρείες που αναζητούν προσωπικό στους τομείς της εστίασης, του τουρισμού και του λιανικού εμπορίου.

- Giuseppe, ποιος είναι ο ρόλος σου στο MyJobNow;

Το MyJobNow αναπτύσσεται ταχύτατα και δέχθηκα με ενθουσιασμό την αποστολή να είμαι επικεφαλής της προσπάθειας επέκτασης στην ιταλική αγορά, που ήρθε σαν φυσική εξέλιξη της καθιέρωσης του ως του πιο καινοτόμου εργαλείου εύρεσης προσωπικού στην Ελλάδα. Η ιταλική αγορά χαρακτηρίζεται από την παρουσία μεγάλων εταιρειών με δραστηριότητα στην εστίαση και το εμπόριο, τους κλάδους, δηλαδή, στους οποίους προσφέρει μεγάλη αξία το MyJobNow.

- Ποια είναι η άποψή σου για το MyJobNow;

Πρόκειται για μια καινοτόμα πλατφόρμα που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευκολία χρήσης. Κάθε επιχείρηση μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα διαχειριζόμενη τη διαδικασία εύρεσης προσωπικού εξ ολοκλήρου μέσω του MyJobNow App. Ειδικά για τους κλάδους που χαρακτηρίζονται από μεγάλη κινητικότητα του ανθρώπινου δυναμικού, το MyJobNow αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία του είδους. Όσον αφορά τις εταιρείες με περίπλοκο οργανόγραμμα, το MyJobNow παρέχει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως η αυτοματοποίηση της διαδικασίας επιλογής και η εύκολη ενσωμάτωση στα υπάρχοντα συστήματα.

- Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας του MyJobNow;

Το MyJobNow οφείλει την επιτυχία του στην ταχύτητα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών επιλογής χάρη στους ανεπτυγμένους αλγόριθμους που συντονίζουν την προσφορά και τη ζήτηση εργασίας.

Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να ψάξουν και να διαλέξουν ανάμεσα σε άσχετες αγγελίες εργασίας, αλλά μπορούν να δουν απευθείας μόνο εκείνες που είναι συμβατές με τις προτιμήσεις τους. Με τον ίδιο τρόπο, οι εργοδότες λαμβάνουν αιτήσεις που είναι συμβατές με την περιγραφή της θέσης.

- Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του MyJobNow για τους εργοδότες;

Η αγορά εργασίας είναι πλέον πολύ πιο δυναμική από ό,τι στο παρελθόν και η διαχείριση των οικονομικών πόρων είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την επιχειρηματική επιτυχία. Οι μικρές επιχειρήσεις συχνά δεν διαθέτουν το απαραίτητο μπάτζετ ή το Know-how για να τρέξουν δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες εύρεσης προσωπικού.

Το MyJobNow καλύπτει αυτές τις ανάγκες απλοποιώντας και αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες, χωρίς να υπονομεύει την ποιότητα των αιτήσεων ή να παρεμβαίνει στην τελική φάση της απόφασης για μια πρόσληψη.

- Και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του MyJobNow για εκείνους που αναζητούν εργασία;

Οι υποψηφιοι εργαζόμενοι πρέπει να πλοηγηθούν σε έναν ωκεανό αγγελιών. Πολλές φορές κάνουν αίτηση για μια δουλειά και δεν μαθαίνουν ποτέ νέα από τον εργοδότη. Από την εμπειρία μου, η έλλειψη feedback είναι μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που μπορεί να βιώσει ένας υποψήφιος.

Το MyJobNow εγγυάται ότι ένας υποψήφιος θα λάβει feedback για την αίτησή του, είτε θετικό είτε αρνητικό, εντός 48 ωρών από την υποβολή της αίτησης. Συχνά, είναι ακριβώς το αρνητικό feedback που ωθεί τους υποψηφίους να επενδύσουν στον εμπλουτισμό του προφίλ τους, δημιουργώντας έτσι μια αμοιβαία επωφελή κατάσταση και για τις δύο πλευρές.

- Σε ποιους κλάδους σχεδιάζετε να επεκταθεί το MyJobNow στο μέλλον;

Το MyJobNow είναι μια εφαρμογή ειδικά κατασκευασμένη για την εξυπηρέτηση της αγοράς εργασίας χαμηλής ειδίκευσης. Στη φάση της ίδρυσης, ασχοληθήκαμε με τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού. Πρόσφατα, η πλατφόρμα έγινε διαθέσιμη και στους κλάδους της λιανικής και των πωλήσεων, και σύντομα σχεδιάζουμε να ασχοληθούμε με τον κλάδο των Logistics.

Διαβάστε ακόμα: