blog post image

Διαβάστε το σε 3 λεπτά

Πώς να απαντήσεις στη συνέντευξη ως Διανομέας! 🏍️

Το MyJobNow σου ετοίμασε τις ερωτήσεις που παίζουν συχνά για την συνέντευξη της θέσης του Διανομέα!

Σε αγχώνουν οι ερωτήσεις για τη θέση εργασίας του ντελιβερά; Δε χρειάζεται, εμείς είμαστε εδώ και σου εγγυόμαστε ότι θα τα πας τέλεια. Πριν πας, θυμήσου ότι ένα μπλουζάκι και ένα παντελόνι είναι αρκετά… απλά μην ξεχάσεις να τα σιδερώσεις.

1. Πες μου λίγα λόγια για σένα

Κλασικά εικονογραφημένα. Αυτή η ερώτηση, όμως, αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για να αναδείξεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για την προϋπηρεσία σου, αλλά και για άλλες ασχολίες σου που σου έχουν χαρίσει τα απαιτούμενα προσόντα για τη δουλειά. Για παράδειγμα, το ψάρεμα απαιτεί υπομονή, η οποία είναι απαραίτητη δεξιότητα για τη δουλειά του ντελιβερά.

2. Γιατί θες να γίνεις ντελιβεράς;

Σκέψου τη καλά. Ως ντελιβεράς θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα δεις νέα μέρη και δε θα βαρεθείς ποτέ. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

3. Γιατί πρέπει να σε προσλάβουμε ως ντελιβερά;

Για να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση, θα πρέπει να έχεις υπ’ όψιν σου την αγγελία για τη θέση εργασίας. Και πάλι, όμως, ως ντελιβεράς διαθέτεις την ικανότητα να επικοινωνείς με τον κόσμο, έχεις την εμπειρία και μπορείς να εξοικειωθείς με την τεχνολογία, αν αυτή απαιτείται.

4. Πόσα χρόνια προϋπηρεσίας έχεις;

Η ειλικρίνεια είναι το παν. Επιπλέον, μην ξεχάσεις την άδεια οδήγησης.

5. Έχεις δικό σου αυτοκίνητο ή μηχανάκι;

Στη συντριπτική πλειονότητα των αγγελιών είναι ξεκάθαρο ότι ο κατάλληλος εργαζόμενος πρέπει να έχει δικό του όχημα. Σπανίως παρέχεται όχημα από τις εταιρείες.

6. Έχεις GPS;

Το GPS είναι απαραίτητο εργαλείο. Μπορείς, όμως, να επισημάνεις ότι έχεις καλή αίσθηση προσανατολισμού και ότι γνωρίζεις καλά τις περιοχές εξυπηρέτησης.

Από εκεί και πέρα, δε μένει τίποτα άλλο παρά να κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις και να μάθεις για τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν εκεί πέρα. Καλή τύχη!

Διαβάστε ακόμα: