Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να δω τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας;

Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου, φτιάξε το Προφίλ σου και πρόσθεσε τις επιλογές που θέλεις στην αναζήτηση, έτσι ώστε να δεις όλες τις διαθέσιμες αγγελίες στη περιοχή σου.

2. Πώς στέλνω Βιογραφικό;

Το Βιογραφικό σου είναι το Προφίλ σου. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλαπλές επιλογές, έτσι ώστε να συμπληρώσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για εσένα και να κερδίσεις την εντύπωση του εργοδότη. Ακριβώς όπως θα έκανες και στο Βιογραφικό σου.

3. Πώς κάνω αίτηση σε μία θέση;

Για να κάνεις αίτηση σε μία θέση, βλέπεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην αναζήτηση, επιλέγεις εκείνη που σε ενδιαφέρει περισσότερο και πατάς “κάνε αίτηση” κάτω από την περιγραφή της αγγελίας. Τόσο απλά και γρήγορα!

4. Πώς θα επικοινωνήσω με εργοδότες;

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους εργοδότες εάν κι εφόσον αποδεχτούν την αίτησή σου. Μετέπειτα, μπορείς να τους στείλεις δωρεάν και γρήγορα μήνυμα στο chat της εφαρμογής για να τους ρωτήσεις ό,τι θέλεις σχετικά με την θέση.

5. Πώς θα ενημερωθώ για την εξέλιξη της αίτησής μου;

Θα λάβεις απάντηση για την εξέλιξη της αίτησής σου μέσα σε 48 ώρες με push notification από την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζεις εάν ο εργοδότης θέλει να έρθει σε επαφή μαζί σου.

6. Με δέχτηκε ο εργοδότης, τώρα τι κάνω;

Συγχαρητήρια! Έρχεσαι σε επικοινωνία με τον εργοδότη είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω του chat της εφαρμογής, έτσι ώστε να κανονίσετε ραντεβού από κοντά και να μιλήσετε για την θέση εργασίας.

7. Ποιός μπορεί να δει το Προφίλ μου;

Το Προφίλ σου είναι ορατό μονάχα στους εργοδότες στους οποίους θα στείλεις την αίτησή σου.

8. Κάθε πότε ανανεώνονται οι αγγελίες;

Οι αγγελίες ανανεώνονται αυτόματα κάθε μέρα.